Gastenboek

Bekijk hier wat onze gasten hebben geschreven over Bellefleur of laat ons weten hoe je ervaring was!

Beste Janny,

Geweldig weer/Kerst gehad. A home away from a home. Gezellig ook voor ons hondje die gelijk familie werd met jullie honden. Heerlijke wandelingen gemaakt en veel gezien. Dankzij jullie zijn we een beetje “local” geworden in Taborfalva. Zie jullie weer in het nieuwe jaar!
Veel liefs en een voorspoedig 2016

Fam Bogaerd, Vlissingen.

Beste Janny,

Na een warm en hartelijk welkom hebben wij 6 heerlijke dagen hier doorgebracht. Rust, ruimte en vooral genieten. Actieve dagen en heerlijke luie dagen. Voor ons het ultieme vakantiegevoel. Jullie hebben hier een geweldige plek en de dieren hebben onze harten veroverd.
Dank jullie wel! en hopelijk tot weerziens.

Martin, Irma, Bente en Mees.

Lieve Janny,

Wij waren in juli 2016 op jullie geweldige stek en wat hebben wij genoten. Thom heeft het super gehad met alle dieren en gaat ze op zeker missen. Bijzonder om elkaar hier te ontmoeten als familie, en is zeker voor herhaling vatbaar. Geniet met volle teugen van deze plek.

Liefs van Erwin, Janneke en Thom xx

Lieve Janny,
Hartelijke dank voor het ontvangst van jullie en de attentie bij de ingang van het mooie vakantiehuis bellefleur. Ook Max en Volya waren blij om ons terug te zien. Poes lisa keek de kat uit de boom. Alle uitjes vanuit bellefleur zijn een feestje, wat een topland is Hongarije. Het eten is top, toen ik aankwam moesten er gaatjes bij in mijn broekriem, bij vertrek er weer af. Bellefleur: wat een top huis is dit, van alle luxe gemakken voorzien, wij hebben niets kunnen ontdekken wat er n0g aan ontbrak. Niet te vergeten de ezeltjes Puk en Fleur, wat een mooi stel is dat en zo lief. Er zijn hier in Hongarije nog zoveel dingen te zien dat je tijd tekort komt als je er bent, dus terug komen zal nog lang voortduren.

Janny en Gerrit dank voor jullie gastvrijheid en zeker tot ziens.
Groeten van de 2 heren van Kuijt.

Lieve Janny,

Wat hebben we het voor de 2e keer weer superleuk en gezellig gehad. Het leek voor ons of we niet weg waren geweest, alles was meteen weer heel vertrouwd of we weer thuis kwamen. Dit jaar werkte het weer niet altijd mee maar hebben toch genoten. Boedepast was weer geweldig en Szeged een hele leuke stad. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Groetjes, Hans Elise Sanne Patrick.

Beste Janny,
Na 3 keer het prachtige land Hongarije was dit wel het mooiste huis met een een zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. We hebben de afgelopen weken veel gezien dankzij jullie goede tips. Boedapest was in een woord: geweldig. Ook zijn we goede maatjes geworden met Volya en Max. Misschien wel tot volgend jaar.

Groetjes, Hans Elise Ilja en Sanne.

Lieve mensen,
wat een heerlijke week hebben wij gehad, het ontbrak ons werkelijk aan niets!! Daarbij heerlijk weer en de gezellige praatjes, wij kijken er met plezier op terug. Graag willen wij in de toekomst weer een vakantieverblijf bij jullie boeken!

Lieve groetjes, Ron Rina & Charlotte

Lieve Janny,
Wat hebben wij fantastische dagen bij jullie gehad in de Brocante Bed and Breakfast Bellefleur.Onze complimenten voor de inrichting van het gastenhuis. Heel sfeervol gedaan allemaal met echt gevoel voor gezelligheid. Echt een Ariadne at Home-sfeertje!Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Van handdoeken tot vaatwasser, afwasborstel tot hangertje. Noem maar op alles was er.Wij vonden de aanwezigheid van de lieve honden,max, balou en volya erg leuk. Het zwembad was super en overal staan zitjes zodat je zowel in de zon als uit de zon heerlijk kon relaxen en genieten van dit alles.Het ontbijt was overheerlijk en erg compleet! En Janny en Gerrit wisten ook allerlei leuke adresjes waar je heerlijk kon eten voor weinig geld. Ook zijn we een dagje met Gerrit naar Budapest gegaan. Dat is mooi want hij kent alle beste plekjes daar.Het hoogtepunt was dineren in de Lounge bovenop de Citadel in Budapest. Ook hebben we de eeuwenoude Begraafplaats bezocht, zo indrukwekkend! Janny en Gerrit zorgen ervoor dat je je binnen no time helemaal thuisvoelt. En wat heeft die Gerrit een gouden handjes, zeg! Alles zag er super uit!Kortom het waren heerlijke verwendagen die we nooit meer zullen vergeten.

Beste Janny,
Wij waren 23 april bij jullie, het huisje is schitterend, de slaapkamers ruim en de tuin rond het appartement netjes onderhouden. De gastvrijheid die jullie bieden, helemaal top! Gerrit wilde zelfs MIJN rug insmeren toen ik lag te zonnen, en dan de volgende morgen, na het uitgebreide ontbijt met verse vruchten, eier gerechten en gebakken spek. Toen bleek nog dat Gerrit onze auto gewassen had, ja standaard verzorging zei Gerrit, doet ie altijd! Janny, we hebben echt genoten bij jullie en komen zeker nog eens terug 🙂